torsdag 31 januari 2013

Bellas middagstips

Här kommer ett nytt mumsigt middagstips från Bella! Åh vad gott det låter, det ska prövas snarast!!

Stek tre vitlöksklyftor i god olivolja tills de får gyllenbrun färg, häll i två tomatburkar (eller fler beroende på hur många som ska äta, två räcker till ca tre pers.) av bra märke, typ gerardo di nola eller mutti. Hela tomater, ej kross för det smakar Ingenting.
Kasta i några kvistar färsk basilika.
Låt puttra på svag värme under omrörning var 15:e minut i ca 1 timma eller tills den får rätt konsistens (ju längre den kokar desto mer smak samlar den på sig)
Smaka upp såsen med salt.
Koka upp pastavatten (pastatips paccheri från rustichella d'abruzzo) med lagom mycket salt, koka paccheri från rustichella d'abruzzo i ca 14 min.
Blanda sedan med tomatsåsen och ev lite mozzarella. Smaka upp med villa magra olivolja, salt, svart peppar och mycket färsk basilika, ringla över lite mer villa magra olivolja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...