Tänkte bjuda på receptet eftersom många har frågat om det. Jag investerade i en matberedare för några hundra och efter det så går det så lätt att göra rawfood deserter.
Ca 15st
Cashewbotten
2dl cashewnötter
1dl kokosflingor ( jag hoppade dem och tog mer cashew)
1msk honung
1msk mjuk kokosolja
1 nypa salt
Mixa allt i en matberedare, tryck ut massan ca 1cm tjock i en brödform täckt med plastfilm eller bakplåtspapper.
Kola
20 medjooldadlar urkärnade (jag tog vanliga dadlar)
1/2 dl smält kokosolja
1tsk salt
1tsk bourbon vanilj
Mixa alla ingredienser till kolan länge i en matberedare. Kolan ska bli blank och seg. Tryck ut massan över cashewbotten. Ställ i frysen ca 1 timme. Skär i bitar och förvara i kylen.
Men jag rekomenderar verkligen hela kokboken, det kommer ni förstå när ni smakar dessa godingar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar